Troeven in "De Ommekeer" :

Het huisje heeft een aantal leuke troeven. Naast de barrelsauna en buitendouche in de tuin zijn er binnenshuis ook wat leuke ontspanningsmogelijkheden aanwezig. In de ontspanningsruimte  vind je onze boekenkast . Er zijn tal van interessante boeken aanwezig over uiteenlopende onderwerpen.

Geen lezer maar eerder een bioscooptype ? Vanuit onze bioscoopstoelen kijk je via een topprojector naar tal van aanwezige films of documentaires of kijk je op netflix naar je favoriete film of serie .  Ook gezelschapsspellen liggen er in de kast . Voor elk wat wils dus......                                                                                                     

Troeven in de buurt :

Winkels :  we zitten in de natuur en "op den buiten" zoals ze zeggen maar toch zijn er wat winkels op 5 min afstand .  Je vindt een lijst met winkels in het huisje . Van de plaatselijke bakkers en groenten- en fruitwinkels tot de grotere warenhuizen in ons en aangrenzende dorpen staan er opgesomd .

Liever uit eten ? Vlaanderen zou Vlaanderen niet zijn zonder zijn lekkere restaurants en ook Ruiselede en omstreken heeft er een aantal in pacht !

Op wandelafstand heb je de gezellige brasserie " De Radio " ( klik om te ontdekken)

Iets verderop in het dorp kun je terecht in de volgende zaken :

- Tafel 10

- Charbon

- De Nieuwe Lekkerbek

- Den haze

- Touché

- Broodjes en meer : Panino De Knok

en nog wel één en ander waarvan het aanbod opgelijst in het huisje .