Welkom in het huis !

Tuin en gelijkvloers !

Naast een oprit met plaats voor 2 wagens is er een mooie voor- en achtertuin. Op het gelijkvloers is er de inkom, de living, de keuken met vaatwas, de wasplaats met wasmachine en droogkast, de veranda, de badkamer met inloopdouche en de ontspanningsruimte. In de ontspanningsruimte staat een bank die kan omgetoverd worden tot een bed voor 2 personen.

Slaapkamer                                   Keuken                                                               Tuin en terras

Slaapkamers !

4 tot max. 6 personen

Op het eerste verdiep zijn 2 slaapkamers waarvan 1 met badkamer. In de grootste kamer staat een comfortabel 2 persoonsbed. In kamer 2 staan 2 éénpersoonsbedden maar die kunnen indien gewenst ook tegen elkaar staan. Boven is het dus ideaal voor 4 personen. De optie slaapbank in de ontspanningsruimte kan indien nodig voor 2 extra slaapplaatsen zorgen .

Omgeving en to do's

>        Wandelen kun je uren lang in de Vorte Bossen en het Parochieveldbos. Het Parochieveld is een openbaar bos, toegankelijk via de Krommekeerstraat of via de Kruisbergstraat.

Het bos is toegankelijk voor wandelaars en ruiters, niet voor fietsers.

Een deel van de wandelpaden van het bos zijn opgenomen in de Parochieveldroute en het Bruwaanpad. Dit zijn wandelroutes van 8,5 km en 4,5 km doorheen de bosrijke omgeving van Ruiselede

Een klein deel van het bos wordt gebruikt als speelbos. In dit deel kunnen de kinderen vrij spelen in de natuur. Het speelbos is gelegen langs de Planterijstraat.

In 2015 werd een schaatsweide aangelegd nabij de ingang van het bos in de Kruisbergstraat. Enkel op deze weide kan bij vriesweer geschaatst worden.

  • Fietsen in Ruiselede en omgeving is ook een plezier. Er is " De Hoevetjesfietstocht " ,       " De Kapelletjesroute ", "De Vakantie langs het Waterroute" en er is de groene en de blauwe lus voor mountain bikers . Allemaal routes met startpunten op 10 min. Van " De Ommekeer ".

U vindt alle info via deze link : https://www.fietsroute.org/fietsen/gemeente/Ruiselede

  • Stedenbezoek . Ruiselede ligt tussen Gent en Brugge wat dus voor mensen die tijdens hun verblijf hier wel eens een stad wensen te bezoeken nog kiezen wordt welk van deze mooie steden eerst  ! Ook de kust is met de wagen op 30 min te bereiken. Zowel Oostende als Zeebrugge en Knokke zijn van hieruit in een half uur rijden bereikt.